Moj račun
Košarica (0)
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 € | 0,00 kn
Pregled košarice
Sve priče
06.02.2022.

S puno entuzijazma i želje da ti prenesemo omnichannel iskustvo koje gradimo u FABUspot parfumerijama i online, kreirali smo video koji na najbolji način pokazuje ono što jesmo – za tebe uvijek opušteni, pristupačni i prijateljski.

Zaviri behind the scenes u pravo filmsko ozračje i saznaj kako je to izgledalo!

Snimanje se odvijalo u novouređenoj FABUspot parfumeriji u Splitu te u vili na širem području Splita (hvala ekipi iz Orvas na pomoći 😊 ). Uz Rec Cut Production i FABUspot tim ovaj projekt ugledao je svjetlo dana u najboljem mogućem izdanju, a kako je snimanje izgledalo, pogledaj u ovom videu:

 

Ako nas posjećuješ u splitskoj poslovnici i/ili pratiš na društvenim mrežama – sigurno si prepoznao/-la poznato lice naše kolegice Mie Pocrnjić. Osim što je uvijek tu za savjet i pomoć, odlično se snašla i u ulozi glumice, sjajno prenoseći našu misiju.

 

 

Pitali smo Miu kako se osjećala u ovoj ulozi i kako su reagirali njezini prijatelji i poznanici. Donosimo ti dojmove:

"Iako povremeno snimam videa, make up tutorijale i slično, ovo je ipak bilo sasvim drugačije.

Moram odmah reći da sam jako sretna što sam imala priliku surađivati sa odličnim timom profesionalaca. Cijela ekipa na setu je toliko divna i mislim da smo sa istim žarom radili na ovom projektu (mislim da sam mogla snimati još satima :)

Prije samog snimanja imala sam spreman scenarij i na vrijeme smo svi sve pripremili tako da stvarno nije bilo problema. Iskreno, nisam se osobno nešto pripremala što se tiče tog "glumačkog" dijela. Prepustila sam se i imala vjetar u leđa od svih, tima na setu, kolegica s posla, pa i prijatelja i bliskih ljudi.

I evo, sad kad je video napokon vani i ja sam jako uzbuđena i zadovoljna. Reakcije su super, ljudi koji nisu uopće znali za ovaj projekt su totalno oduševljeni, svaki dan stižu samo pohvale. Ovo je za mene bilo predivno iskustvo, i nadam se da ću i ubuduće imati priliku raditi nešto slično."

Draga Mia hvala i čestitamo ti od srca 💖

Pogledaj video:

 

- Ivana

 

Komentari
Tvoje mišljenje nam je važno.

Tvoj email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Nema komentara. Budi prvi!
Budimo u kontaktu!
Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 15% prilikom prve kupnje.