Moj račun
Košarica (0)
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 kn
Pregled košarice
Sve priče
01.03.2022.

Za sve vas, FABulous žene, ove godine razmišljale smo kako na jedan dobar i kreativan način prenijeti misao da ste FABUlous i da toga uvijek trebate biti svjesne! Ideja se nije zadržala samo na kreativnosti već smo otišle korak dalje, potičući lokalne umjetnike da sudjeluju u ovogodišnjem obilježavanju Dana žena na FABUspotu. Saznaj više u nastavku..

Stupili smo u kontakt s ATELIER mARTa koji djeluje već 12 godina u Splitu i objasnili našu zamisao kako želimo unikatnim poklonom obilježiti nadolazeći Dan žena.

Osnivač i voditeljica ateliera je Tina Jukić Banjan, akademska kiparica iz Splita.

Oblikovanje i modeliranje unikatnih uporabnih i ukrasnih predmeta u glini jedna je od glavnih proizvodnih djelatnosti ateliera. Inspiracija za izradu ove šalice upravo je - žena! Naime svaka šalica rukom je oblikovana i oslikana te je svaka različita i jedinstvena, posebna i predivna kao i svaka žena na svoj jedinstven način.

Proces izrade odvija se u više faza. Prvi dio je samo oblikovanje u glini. U ovom projektu korištena je tehnika rada na lončarskom kolu i osnovna izrada šalice rukom iz plohe. Potom šalica ide na sušenje i daljnju doradu gdje se pali u peći za keramiku. Ovisno o programu i količini, otprilike nakon dva dana šalice su ohlađene i spremne za vađenje iz peći te da se u njih ulije prva kavica ili čaj!

Kako do svoje šalice saznaj - ovdje!

 

 

 

A iskoristit ćemo priliku i zahvaliti svim našim djelatnicama na nesebičnom sudjelovanju u kreiranju FABUspota, osmjesima i savjetima koje rado daruju našim kupcima koji su to prepoznali.

Donosimo ti dašak dojmova naših kupaca 

 

 

A mi ti šaljemo pozdrave iz naših parfumerija!

 

Stay FABUlous!

- Ivana

Komentari
Tvoje mišljenje nam je važno.

Tvoj email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Nema komentara. Budi prvi!
Budimo u kontaktu!
Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 15% prilikom prve kupnje.