Moj račun
Košarica (0)
Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 € | 0,00 kn
Pregled košarice
Sve priče
15.05.2022.

Do sad si već sigurno popratio/ - la našu kampanju #fabulousbody, kojom ti poručujemo - vježbaj s nama! U suradnji s Ašom Nadarevićem, osobnim trenerom, donosimo ti serijal jednostavnih i učinkovitih vježbi koje možeš vježbati bilo gdje - i bilo kada! Svaka dva tjedna kroz video i blog obradit ćemo jedan dio tijela te ćemo na kraju dobro savladati sve vježbe.

Spremi si ovaj blog i redovito vježbaj s nama!

 

"S čvrstim i snažnim nogama sigurno koračamo kroz život" - poručuje nam naš Aša Nadarević, profesionalni trener. Svakodnevnim vježbanjem nogu, osim tetiva, jačamo kosti i ligamente, rasterećujemo kukove, koljena i gležnjeve, povećavamo kvalitetu života i primjećujemo kako svakodnevne aktivnosti izvodimo s većom lakoćom. 

Za izvedbu Ašinih vježbi bit će ti potrebno samo malo prostora na podu i podloga, a društvo ti može praviti i tvoj kućni ljubimac!

Krenimo!

1. Vježba - most

Legni se na pod, spusti ruke sa strane i približi pete prstima, stisni guzicu i digni kukove od poda.Na vrhu zadrži sekundu i vrati se u početnu poziciju, bez spuštanja kukova na pod.

Dinamika: 3 - 4 serije, 10 - 20 ponavljanja. 60 - 90 sekundi odmor između serija.

 

2. Vježba - čučanj

Zamisli da sjedaš na stolicu. Koncentriraj se da si u cijelom pokretu u punom kontaktu s podom. Na dnu pokreta pazi da ne izgubiš napetost u trupu.

Dinamika: 3 - 4 serije, 8 - 16 ponavljanja. 90 - 120 sekundi odmor između serija.

 

 

3. Vježba - Iskorak

Stani u širini kukova, iskorači jednom nogom i ako osjetiš stabilnost, spusti se koljenom skoro do poda. Trup je uspravan kroz cijeli pokret, a za povratak u početnu poziciju, zamisli da prednjom nogom guraš pod od sebe. Radiš prvo s jednom, a zatim s drugom nogom.

Dinamika: 3 - 4 serije, 4 - 10 ponavljanja svaka noga. 90 - 120 sekundi odmor između serija.

 

 

To bi bilo to, ako ti nešto nije jasno slobodno se možeš Aši javiti na Instagram @asa_nadarevic!

Pogledaj video:

 

Sve vježbe pogledaj ovdje.

 

- Ivana

Komentari
Tvoje mišljenje nam je važno.

Tvoj email neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar.
Nema komentara. Budi prvi!
Budimo u kontaktu!
Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 15% prilikom prve kupnje.